Jugant a… KIDSONROOF

15 Setembre 2012
0

Kidsonroof és una marca de joguines holandesa que té per objectiu tornar als orígens, connectar la vida moderna a la natura, tornar als valors mes bàsics, i tot plegat ho fa a través de les seves joguines. Per fer-ho estimula la creativitat i imaginació dels nens .

Tot plegat ho fa a través de productes naturals, utilitzant molt el cartró en les seves joguines, creant joguines que es poden muntar, pintar i modificar, personalitzar i que permeten al infant gaudir i jugar. Són joguines amb un disseny molt particular i acurat, joguines que van un pas més enllà en el món de la imaginació dels infants.

No sé ben bé com explicar-vos que són els seus productes, el que si que puc fer és deixar-vos unes quantes imatges de les diferents línies de productes que tenen. A tot plegat, cal afegir que a part d’oferir joguines als infants, també tenen roba de llit, coixins, pitets i mobiliari per a l’habitació dels més menuts de la casa.Comentaris

Deixa la teva opinió