SOLEDAD BRAVI

19 Setembre 2012
0

Avui us portaré una il·lustradora francesa que vaig descobrir fa molt poquet. Es tracta de la Soledad Bravi, una il·lustradora francesa que es dedica a la il·lustració infantil i a la il·lustració per llibres i revistes per dones. Té un estil com molt fashion quan es tracta d’il·lustrar per la revista Elle, noies molt primes, molt modernes, a mig camí entre Quino i Labanda.

En canvi quan il·lustra per a nens canvia força l’estil: línies més gruixudes, colors més vius, traços més definits… però en el fons totes les seves il·lustracions acaben conservant el mateix aire. Els seus contes són molt senzills, per a nens molt menuts, poc text i molta imatge.

Les imatges que us porto són evidentment dels seus contes per a nens que és la vessant que més m’interessa, però si teniu ganes de saber i conèixer una mica més a aquesta il·lustradora, no dubteu en passejar-vos per la seva web, i sobretot no us salteu la intro, que és una autèntica delícia.

 Comentaris

Deixa la teva opinió