Jugant a… ARDIDAC

22 Setembre 2012
0

Ardidac és una empresa catalana que fabrica joguines educatives i mobiliari escolar, els podeu trobar a Sant Vicenç de Torelló i tenen un ampli ventall de productes per oferir als més menuts tant a les escoles com a casa. I és que de fet, produeixen joguines de fusta de qualitat que no només es poden utilitzar en l’àmbit escolar, i ho fan des de l’any 1997 distribuint els seus productes via on-line i a majoristes que s’encarreguen de posar-los a la venta al gran públic. Alguns dels productes d’Ardidac també estan destinats a centres per a la gent gran i a centres d’educació especial.

Gran part del seu catàleg,  està format per joguines de fusta, també podem trobar entre els seus productes: teatres i titelles, tragaboles, jocs d’orientació, construccions, jocs de coordinació, manualitats,, material psicomotriu, jocs de percepció, jocs d’escriptura, jocs de nombres, jocs de fer passar boles… En definitiva, tota una sèrie de productes i jocs per millorar les habilitats motores i senseoperceptives dels infants.

Us deixo amb una petita mostra dels seus productes en imatges.Comentaris

Deixa la teva opinió