Taller de reciclatge Basurarte amb Gusti

23 Setembre 2012
0

El proper dissabte 29 de Setembre a les 12 del migdia tindrà lloc a la llibreria La Central del Raval, un taller impartit pel propi Gusti sobre crear retrats d’animals i de persones amb diferents objectes reciclables: pinces de fusta, llaunes, cartrons… Tot plegat està pensat per a nens a partir de 4 anys que l’únic que hauran de fer és recordar-se de portar el material reciclat de casa seva, i juntament amb Gusti podran aprendre com fer art amb elements reciclables. Aquest taller està basat en el llibre Basurarte publicat per Oceáno Travesía.

Així que ja ho sabeu, si teniu nens artistes o que volen ser-ho, o simplement amb ganes de passar-ho bé, és una activitat interessant a la que us animo que us apunteu.

TALLER BASURARTE

La Central del Raval

C/Elisabets 6, Barcelona

29 de Setembre a les 12h

 

 Comentaris

Deixa la teva opinió