Exposició… PILARÍN I BARCELONA

24 Setembre 2012
0

Darrerament no deixa de protagonitzar exposicions la gran Pilarín Bayés, i és que la seva obra està sent protagonista de múltiples exposicions. Aquesta vegada i en motiu de les Festes de la Mercè s’ha inaugurat a l’Ajuntament de Barcelona, a la Sala Ciutat l’exposició “Pilarín i Barcelona”. Una exposició que es va inaugurar el passat 18 de Setembre i que es podrà visitar fins al 2 de Novembre.

Aquesta mostra de treballs de la Pilarín ens ensenya la peculiar visió que té l’artista de la ciutat de Barcelona. 50 anys de llarga trajectòria ens aporten una imatge d’una Barcelona amble i plena d’informació en un total de 80 peces que inclouen: quadres, peces de gran format, llibres i audiovisuals.

La Pilarín és sens dubte una artista polifacètica, enamorada del seu país i molt prolifera. Tots els homenatges i exposicions que es puguin fer entorn de la seva obra serà molt complicat que puguin mostrar l’abast de la seva obra.

Jo segur que m’hi acosto, i és que va ser gràcies al bloc El Petit Tresor que vaig descobrir l’exposició, i ja en tinc ganes. Us deixo amb les dades:

PILARÍN I BARCELONA

Exposició a Sala Ciutat
Del 18 de setembre al 2 de novembre de 2012
Entrada gratuïta.
Horaris

De dilluns a dissabte:
de 15.00 a 20.00 h
Diumenges i festius:
de 10.00 a 14.00 hComentaris

Deixa la teva opinió