El Trompeta visita Gusti a La Central del Raval

25 Setembre 2012
0

Avui faré una entrada força curteta, però molt interessant. I és que La Central del Raval ja sabeu que fa mesos que va inaugurar el seu Petit Racó d’Artistes, un parell de parets de la seva llibreria força reduïdes destinades a exposar la feina d’il·lustradors de les nostres contrades o afincats aquí. És el cas de la darrera exposició de Gusti que vaig poder visitar l’altre dia i em va agradar molt. Es tracta d’una exposició de dibuixos fets amb bolígrafs, lluny dels tractaments gràfics fets amb ordenador, i això fa que la il·lustració tingui un punt de genuïnitat que em va encantar, il·lustracions “a pél”, sense esbossos, sense retocs. Senzilles però boniques. Us deixo les fotos que vaig poder fer.Comentaris

Deixa la teva opinió