NATHALIE CHOUX

26 Setembre 2012
0

Avui us porto una il·lustradora que em va agradar força, es tracta de la Nathalie Choux, il·lustradora francesa nascuda a Nancy l’any 1967.

Bàsicament la podem considerar il·lustradora de contes i àlbum il·lusrat per a infants, tot i que també ha treballat per premsa i publicitat. Pel que fa al seu estil el podríem definir com força dolç, amb personatges molt expressius, d’ulls grans i grans caps… Els seus contes tenen sens dubte un estil molt particular, jo la vaig descobrir en un conte que em va agradar especialment, i és que em va semblar simpàtic i divertit i amb un títol que em va cridar moltíssim l’atenció, es tracta de: “Los mamuts, los ogros y los extraterrestres”.

Us deixo amb algunes de les seves il·lustracions.Comentaris

Deixa la teva opinió