Explica'm… VERSOS DE CUENTO

30 Setembre 2012
0

VERSOS DE CUENTO, Carmen Gil, Gusti, Editorial SM –> Els contes de poesia per a nens no són gaire populars, i és que hi ha molta gent que la poesia i els textos rimats estan pensats potser per a un públic més adult. Però jo recordo que de petita em feia molta gràcia, llegir poemes i rodolins, la rima és quelcom que diverteix als infants. En aquest àmbit la Carmen Gil és sens dubte, una de les principals autores. I el que us porto avui amb aquest conte és un fantàstic recull de poesies.

Són poemes basats en diversos personatges de conte, on els protagonistes com les bruixes, les fades, els vampirs, les princeses, els reialmes fantàstics prenen un protagonisme absolut en cadascuna de les poesies. Cada poema està en doble pàgina i el podeu veure fantàsticament il·lustrat per en Gusti, i això li acaba donant al àlbum un resultat molt bo, unes il·lustracions molt divertides i molt representatives de tot el que ens explica el text.Comentaris

Deixa la teva opinió