El conte de… EL CARGOL I L'HERBA DE POLIOL

23 Octubre 2012
0

Que bé! Després de forces llegendes i històries de les que no us he pogut portar cap conte, per fi en tinc un! Si a més a més, hi afegim que es tracta d’una rondalla catalana, el mèrit és encara més gran. I si a més us explico que teniu més d’una opció per escollir, doncs imagineu-vos. Tot un èxit. De les tres versions que n’he pogut veure, cal dir que m’han agradat molt totes, ja que es tracta d’una història molt senzilla i pensada per a nens molt menuts, però definitivament crec que em quedo amb la que us porto avui.

EL CARGOL I L’HERBETA DE POLIOL, Roser Rius, Col·lecció Petits Contes, Editorial Baula (2010) –> Aquest és un conte que forma part d’una col·lecció de contes clàssics de format quadrat, tapes toves, econòmics, amb poques planes, i un text força curt escrit amb lletra de pal.

Aquesta versió concretament està magníficament il·lustrada per la Roser Rius, que li dóna una imatge força infantil, amb diferents textures, colorista i suau. Un total de 8 pàgines que són suficients per acostar-nos una història com aquesta. Espero que us agradi haver descobert aquest conte.Comentaris

Deixa la teva opinió