"AMICS PER SEMPRE" arriba a Verdi Kids

22 Novembre 2012
0

Em complau anunciar-vos una nova estrena del Format Verdi Kids, un format del que ja us vaig parlar fa uns quants mesos i que porta als més petits pel·lícules infantils no comercials. Aquesta vegada l’estrena és sens dubte espectacular. Es tracta de la pel·lícula “Amics per sempre”dirigida per Jesper Moller i Toni Loeser, i que arriba als cinemes el proper 30 de Novembre.

La pel·lícula està basada en els contes de l’escriptor i il·lustrador alemany Helme Heine, un dels autors més llegits a tota Europa amb els seus llibres: Els Tres amics, El cotxe de carreres i Un cas pels tres amics.Un autor que ha fet d’aquests animals de granja els protagonistes d’innombrables aventures, amb un estil molt adaptat als més joves però que narra grans temes com l’amor, l’amistat, la tristesa. Sensible i amb humor les seves il·lustracions són realment especials. Pel que fa a l’adaptació cinematogràfica de les seves il·lustracions, sembla una molt bona adaptació, caldrà veure-ho als cinemes per corroborar-ho.

El film es basa en els llibres de l’autor i narra les aventures i desventures que viuen els habitants d’una granja molt particular, que reben un nou inquili, un ratolí molt particular que es convertirà en l’heroi i epicentre de la granja, a través de les aventures i històries que explica de temps passat. Aventures però que haurà de demostrar que són veritat en el moment que l’ovella de la granja és segrestada, i ell, el gall i el porc emprenen una aventura per tal de rescatar-la. És aquest moment en  que el ratolí haurà de demostrar la seva heroïcitat.Comentaris

Deixa la teva opinió