El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ ELS MEUS LLIBRES D'IMATGES PER TOCAR

23 Novembre 2012
0

Avui us porto una col·lecció de dos contes per a nens molt menuts que em va agradar molt, i és que en aquestes darreres setmanes us estic portant i us portaré contes per a nens molt menuts, perquè crec que sovint són els grans oblidats en el món del conte i l’àlbum il·lustrat. És per això que en les meves recerques llibreteres, estic mirant molts contes per a nadons, i aquesta setmana us porto un parell de contes de llibres de vocabulari en imatges per tocar i aprendre paraules.

Són llibres de cartró, de planes gruixudes, resistents, un format quadrat i força petit, amb diferents textures per poder tocar i descobrir no només amb la vista diferents paraules relacionades amb la seva quotidianitat i el seu dia a dia.

Us els presento…

JO DORMO, Amélie Graux, Editorial Joventut –> Diferents paraules relacionades amb el moment d’abans d’anar a dormir, tot plegat il·lustrat amb unes boniques imatges. Contes pensats per a nens a partir de 6 mesos i fins a 18, nens molt menuts que tenen amb aquest tipus de contes els seus primers aliats per començar a familiaritzar-se amb els contes i el seu format, i aprendre amb ells no només el que hi surt, sinó l’hàbit de mirar contes, passar les pàgines amb compte i tenir certa autonomia per anar-los mirant i tocant.

JO MENJO, Amélie Graux, Editorial Joventut –> En aquest títol de la col·lecció podem trobar el vocabulari relacionat amb tot allò que el nen necessita per menjar, el pitet, la trona, la cullera… El mateix format però amb un tema diferent i de nou amb textures diferents.Comentaris

Deixa la teva opinió