Jugant a… WALTER TOYS

24 Novembre 2012
0

I sembla que de marques alemanyes va tot plegat en aquesta secció en les darreres setmanes, avui us porto Walter Toys. Unes joguines que estan fetes de matèries primeres naturals, resistents i adequades per als nens. Són joguines òptimes per a que l’infant pugui observar i comprendre el seu entorn ja des del primer any de vida. Joguines ben dissenyades i amb colors prou agradables i cridaners per convidar a l’infant a jugar, tocar, experimentar i sobretot imaginar.

Les joguines de Walter Toys són joguines de fusta i són bàsicament joguines per a que els nens millorin les seves habilitats cognitives i motrius: estiradors, sonalls, joguines per millorar a l’hora de caminar, “tentetiesos”…

Us deixo amb algunes imatges per a que hi feu un cop d’ull.Comentaris

Deixa la teva opinió