Explica'm… PRINCESES DE RONDALLA

25 Novembre 2012
0

PRINCESES DE RONDALLA, Germans Grimm, Charles Perrault, HC Andersen i Wendy Jones, il·l. Su Blackwell, Editorial Cruïlla (Octubre 2012) –> Una novetat sortida al mercat fa cosa d’un mes és aquest fantàstic recull de contes de princeses. Es tracta d’un recull de contes publicat en llengua estrangera i traduït recentment per Cruïlla. El conte destaca per portar-nos set contes tradicionals de princeses adaptats per a ser llegits per als més menuts. Entre les set històries trobem els següents títols: La Ventafocs, Les dotze princeses Ballarines, El príncep granota, La princesa del pèsol, La Blancaneu, La Margarideta i La Bella Dorment.

Com a curiositat d’aquest recull us en puc destacar una de molt clara, la manera com està il·lustrat el recull. I és que lluny de portar-nos les tradicionals il·lustracions, aquest recull té una imatge totalment moderna i innovadora. Es tracta de magnífiques fotografies que recreen els escenaris de la història creats amb figures de paper, que a la vegada, són pàgines de contes clàssics.

Un recull de contes molt bonic, amb grans històries i molt original.Comentaris

Deixa la teva opinió