9a FESTA PER AL JOC I LA JOGUINA EN CATALÀ

30 Novembre 2012
0

Demà mateix es realitzarà a Arc de Triomf una bonica Festa que no coneixia i que ja celebra la seva novena Edició, es tracta de la Festa per al joc i la joguina en català, i enguany m’he assabentat de l’acte gràcies al vell amic del Trompeta en Valentí Gubianas, que enguany ha realitzat el cartell de la festa, i a més hi participarà dels actes, tot realitzant un mural gegant a les 11 del matí. Jo si tingués nens, m’agradessin els jocs i defensés la llengua i la cultura catalanes, no dubtaria en acostar-m’hi.La festa comptarà a més a més amb tallers, ludoteca, la presència de diversos patges reials que estaran encantats de recollir les cartes dels nens i les nenes, i una gran fira amb diverses empreses del sector i en la que es vendran jocs i joguines en català, que és del que tracta bàsicament aquesta gran festa, acostar la joguina en català al públic i evidentment, als nens i nenes!

Us en faig memòria, la festa tindrà lloc el dissabte 1 de Desembre a partir de les 11h del matí, al Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf). La festa durarà tot el dia i estarà plena d’activitats, que podeu veure a continuació, ja que us adjunto el cartell de la festa i la programació de les activitats.Comentaris

Deixa la teva opinió