Jugant a… BAGHERA

8 Desembre 2012
0

Avui sí que tinc la sensació de portar-vos una marca especial, si més no unes joguines diferents, les vaig descobrir en les meves vacances a Bèlgica l’estiu passat i us puc garantir que us encantarà. Es tracta de Baghera, una marca de cotxes de pedals retro creada a França per un grup de joves dissenyadors que s’inspiren en cotxes antics per fer realitats aquestes delícies per als nens i no ens enganyem també per als pares i mares enamorats dels cotxes d’època. Darrera de cada model hi ha hores i hores de treball, tenint molt en compte el seu disseny i els seus acabats convertint aquests productes en autèntiques joguines de qualitat.

Com a apreciació personal, l’únic que us puc dir és que em va encantar descobrir-los, em van semblar un cotxes fantàstics per regalar als nens que l’únic inconvenient que tenen, igual que tot aquest tipus de joguines com bicicletes, patinets, etc. és el tema de l’espai. Però salvant aquest petit inconvenient es tracta de productes únics que us animo a descobrir. Us deixo algunes imatges.Comentaris

Deixa la teva opinió