Jugant a… WISHBONE

15 Desembre 2012
0

Wishbone és una empresa molt petita, de caire familiar. Va néixer l’any 2005 per un matrimoni d’Estats Units amb fills, afincats a Nova York que pretenien oferir als seus menuts part de la seva infantesa. I per a fer-ho van crear una bicicleta de disseny feta de fusta per tal de donar una nova experiència als infants.

És així com neixen els productes del seu catàleg que de moment només són dos:

– Una bicicleta per a nens a partir d’un any. Es tracta d’un disseny molt innovador que a partir dels 12 mesos l’infant pot utilitzar com a tricicle, amb tres rodes, i més endavant es pot reconvertir en una bicicleta de dues rodes que pot acompanyar a l’infant fins que aquest tingui 5 anys. El seient i l’estrucutura de la bicicleta es pot anar modificant adaptant-se al creixement de l’infant, de manera que es tracta de 3 bicicletes diferents en un sol producte. Disseny innovador, acabats de primera qualitat, bona fusta i diferents models són les característiques d’aquesta peculiar bicicleta.

– L’altre producte que tenen en catàleg és sens dubte molt innovador també, ells l’anomenen Flip, que vol dir volta, i es tracta d’una joguina de montar-se al damunt de interiors. És també un producte convertible que pot ser tan un caminador, un balancí, com l’infant s’hi pot seure al damunt a mode de “bicicleta” o cotxe per muntar de quatre rodes. Un producte novament curiós, i sorprenent, un altre 3 en 1. També amb un molt bon disseny, bons acabats i bons materials.

No sé si m’hauré explicat gairebé, ja que resulta un xic complicat descriure aquests productes i que us en feu una idea sense tenir-los al davant, així que us convido a que visiteu la seva web on ho explica a la perfecció. Jo de totes maneres, us deixo unes quantes imatges per a que us feu una idea de com són aquestes originals joguines. Se’ns dubte són d’aquells productes de qualitat que val la pena oferir als més menuts.Comentaris

Deixa la teva opinió