Jugant a… RADIO FLYER

22 Desembre 2012
0

Fa un parell de setmanes que us porto unes marques de vehicles, tricicles i caminadors per a nens, avui no serà una excepció, i és que durant el meu viatge a Bèlgica el passat estiu vaig descobrir un munt de marques de cotxes, bicicletes i tricicles per a nens. Aquesta vegada és el torn de Radio Flyer, una marca sens dubte amb una llarga història i tradició en el món dels vehicles infantils. Van néixer l’any 1917 de la mà de l’avi dels actuals propietaris de la companyia, i actualment continua sent una empresa de tradició familiar, d’aquestes que passen de pares a fills, i això si més no sempre té un punt de romàntic que en el món de les grans multinacionals en el que vivim submergits, que la fa una empresa especial.

Entre els seus productes podem trobar: tricicles i bicicletes, patinets, cavalls, vagonetes i el que en anglès s’anomenen “ride-ons”, és a dir, tota aquella mena de joguines de muntar per a nens que impliquin desplaçament sense pedals, només amb la propulsió dels propis peus.

La majoria de productes de Radio Flyer es caracteritzen per ser vermells, i és que es tracta del color predominant de la mara, tot i que també els podem trobar amb d’altres colors. Són de plàstic i alguns dels seus productes tenen un toc un xic retro. Estic convençuda que de ben segur us agradaran.

Us deixo amb algunes imatges.



Comentaris

Deixa la teva opinió