MARION BILLET

24 Desembre 2012
0

De Marion Billet en podríem dir que és una il·lustradora precoç i que ja des de ben jove va tenir les idees molt clares. Va néixer l’any 1982 a Lió, França, quan va acabar els seus estudis obligatoris, va estudiar il·lustració per a contes infantils durant 4 anys a la Emile Cohl School de Lió. Un cop es va graduar l’any 2004, va decidir marxar a viure a París per tal de començar a obrir-se un forat en el món de la il·lustració del conte infantil. Tot va anar força de pressa i aquell mateix any ja publicava el seu primer conte titulat Le livre des jeux de réflexion. D’ençà d’aquell moment no ha parat de créixer com a il·lustradora i s’ha convertit en una artista molt prolifera amb més de 80 contes publicats.

Es tracta de contes que van molt lligats al seu estil, un estil molt gràfic, infantil, colorista, que més que pensat per a explicar gran històries, està pensat per a un públic molt més menut. Contes sobre contraris, d’imatges, de vocabulari, de personatges simpàtics que protagonitzen històries del tipus vaig a l’escola, em rento les dents o què dino avui… Tot plegat amb un estil molt característic, animals molt expressius, cares molt simpàtiques, colors molt vius i il·lustracions sense línies, amb colors plans.

A mi particularment és una il·lustradora que m’agrada molt, que té col·leccions per a nens molt menuts que hem tingut la sort que han arribat a les nostres contrades que estan molt i molt bé. És el cas per exemple de la col·lecció El meu primer llibre de sons que ja us vaig portar. Ara us deixo amb una petita mostra de les seves il·lustracions per aque us feu una idea de com és la seva feina. A veure si us agrada.

 



Comentaris

Deixa la teva opinió