AMÉLIE GRAUX

27 Desembre 2012
0

Avui us porto una il·lustradora que em va agradar moltíssim descobrir. Es tracta de la il·lustradora francesa Amélie Graux, nascuda l’any 1977  París, i que ja de ben petita es va interessar pel món del dibuix. Es va graduar a l’École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs a París en l’àmbit de l’animació, i va fer el seu únic curt. Temps més tard es va adonar que la seva autèntica passió era la literatura infantil, i des d’aleshores que ha treballat per les millors editorials franceses. Alguns dels seus treballs han arribat a les nostres contrades, sobretot la sèrie protagonitzada per la Jinju, una nena adoptada a la que li costa una mica adaptar-se a la seva nova escola, i que de moment està formada per dos títols, tot i que m’atreviria a dir que aquí només ha arribat el primer.

Pel que fa al seu estil, té un estil molt particular, i treballa molt a mà, sense ordenador, amb llapis de colors… o com a mínim això és el que semblen les seves il·lustracions. Sens dubte té un estil ben curiós, que m’agradaria que descobríssiu, és per això que us l’he portat avui.Comentaris

Deixa la teva opinió