Presentació de… EL CONILLET BENET

27 Desembre 2012
0

Prepareu-vos que entre avui i demà anem carregadets de presentacions! Demà mateix es presenta a la llibreria La Tralla de Vic les darreres novetats del Conillet Benet, una nova col·lecció publicada per l’Editorial PAMSA (Publicacions de l’Abadia de Montserrat) protagonitzada per un simpàtic conillet, que ha protagonitzat ja algunes portades i històries de la revista de la pròpia editoriual, la revista per a nens de 0 a 5 anys, Piu- Piu.

Doncs bé, aquest dissabte els més menuts de la casa, acompanyats dels seus pacients pares, podran assistir a la presentació d’aquesta col·lecció de la mà de la Montse Ginesta, l’editora; la Gina Clotet serà la contacontes que us portarà a descobrir aquestes històries; i el creador i autor d’aquest simpàtic conill, en Christian Inaraja hi serà per signar i dibuixar els contes.

Així que Dissabte 29 de Desembre a les 12h, a la llibreria La Tralla (C/ Riera 5, Vic) hi teniu una cita d’allò més interessant. Hi esteu tots convidats!Comentaris

Deixa la teva opinió