El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ MASCOTES MENUDES

28 Desembre 2012
0

Avui us porto una col·lecció particular, es tracta d’una nova col·lecció de Combel anomenada Mascotes menudes, uns contes pensats per a nens molt menuts i que en cada títol ens presenten un animal domèstic diferent. La curiositat de la col·lecció en sí, és la manera com ho fan, i és que l’estoig de cada conte té la forma de l’animal, i permet als més menuts no només llegir un conte que els hi explicarà com cuidar a la seva mascota, sinó que a més, tindrà un animaló amb qui jugar, i els encaixos amb tot el que necessita l’animal per a que el cuidin.

És una col·lecció de textos senzills i il·lustracions coloristes. És un llibre que és tot plegat, un joc, una joguina i una manera molt lúdica i divertida d’aprendre. Els contes estan pensats per a nens i nenes de 3 anys en endavant, però jo crec que un nen a partir de 2 anyets, ja podria utilitzar aquests contes, de format quadrat, poques planes, manejable, i de cartró dur.

A més les il·lustracions de la Patrcia Geis són molt adients pel format de conte que se’ns proposa, uns contes diferents d’animals, que ens permeten conèixer de manera pràctica i divertida com cal cuidar un animal de companyia.

Us deixo amb els quatre títols de la col·lecció.

EL MEU GOS, Patrcia Geis, Col·l. Mascotes menudes, Editorial Combel (2012)

EL MEU GAT, Patrcia Geis, Col·l. Mascotes menudes, Editorial Combel (2012)

EL MEU PERIQUITO, Patrcia Geis, Col·l. Mascotes menudes, Editorial Combel (2012)

LA MEVA TORTUGA, Patrcia Geis, Col·l. Mascotes menudes, Editorial Combel (2012)Comentaris

Deixa la teva opinió