Presentació de… "GUIRIGALL AL MERCAT" i "LLUÍS LLACH, DE GRAN VULL SER CANTAUTOR"

28 Desembre 2012
0

I una vegada més la Mercè Galí  està enfeinada amb les presentacions de les seves darreres novetats, aquesta vegada estarà acompanyada de l’autor dels dos contes, en Pep Molist. I aquesta vegada la presentació serà a Manresa, el dia 29 de Desembre, és a dir, demà mateix, a les 12:30 a la llibreria Parcir. Els contes que presentarà seran Guirigall al mercat i Lluís Llach, de gran vull ser cantautor. La presentació a més comptarà amb l’explicació del conte Guirigall al mercat per part dels seus autors, per tots aquells nens, i els que no ho són tant que vagin a veure la presentació.

Així que recordeu, demà a les 12:30h a la Lllibreria Parcir de Manresa (Carrer d’Angel Guimerà, 74).

De ben segur que us rebran amb els braços oberts!Comentaris

Deixa la teva opinió