Jugant a… MUDPUPPY

29 Desembre 2012
0

No us enganyaré, Mudpuppy no és ben bé una marca única i exclusivament de joguines, és d’aquestes marques que s’anomenen de regals, però tot i així, tenen alguns productes que val la pena destacar i dels que us parlaré aquí. Es tracta dels seus puzzles, amb bones il·lustracions, un format adequat, bons materials i d’originals formes i colors. De totes les mides, de tots els formats, per aprendre, per gaudir… També tenen altres productes per decorar les habitacions dels infants, com rellotges o guardioles, productes per a l’escola… També tenen llibres d’activitats, imants, enganxines…

Tot plegat una mica de tot i una mica de res, però una marca que no us hauria recomanat sinó fos perquè em van encantar les temàtiques i il·lustracions d’uns trencaclosques ben fets, ben presentats, amb un bon format i un bon packaging.

Us deixo amb les imatges.Comentaris

Deixa la teva opinió