Explica'm… EL BARCO DE CHOCOLATE

30 Desembre 2012
0

EL BARCO DE CHOCOLATE, CUENTOS PARA NIÑOS Y LOS QUE YA NO LO SON, Cristina Norton, Il·l. Danuta Wojciechowska, Editorial Joventut (2012) –> Aquest que us porto avui és un recull força especial de 12 històries escrites per la Cristina Norton, una il·lustradora argentina afincada al Brasil, famosa per les seves obres de literatura juvenil. Les històries d’aquest recull ens porten a Universos màgics plens de personatges inusuals: un conte que ningú vol llegir, un mitjó que ha perdut la seva parella o un vaixell de xocolata que només es poden menjar els nens que viatgen en ell… Tot plegat fet amb una escriptura clara i elegant, que portaran als nens i als que no són tant a riure i també a reflexionar sobre cadascuna d’aquestes històries.

Les il·lustracions del recull estan fetes de manera molt acurada i amb molt gust per una il·lustradora de cognom impronunciable, Danuta Wojciechowska, que plasma l’estil d’escriure de l’autora en les seves fantàstiques il·lustracions.

Sens dubte un recull de contes diferents que em sembla molt interessant.Comentaris

Deixa la teva opinió