LIESBET SLEGERS

31 Desembre 2012
0

Liesbet Slegers és una prolifera il·lustradora i autora infantil belga que fa contes per a nens molt menuts. D’aquests de poques paraules, imatges molt clares i simples, línies gruixudes, colors plans, colors molt vius…

És l’autora d’una sèrie de contes protagonitzada per un nen, en Karel, i són contes molt senzills del tipus en Karel va a l’escola, passa una nit fora, va al metge… En total són un munt de títols ja a les seves esquenes, més enllà dels títols protagonitzats per en Karel, i té sens dubte un estil molt senzill però a la vegada molt reconeixible. Són llibres amb frases molt senzilles, textos molt curts, o fins i tot només paraules en cada plana. Jo tinc un parell de contes seus que han arribat a les nostres contrades i sens dubte que el seu estil és divertit, alegre i colorista.

En fi, us deixo unes quantes imatges del seu treball, perquè us feu una idea de com és la seva feina.Comentaris

Deixa la teva opinió