El Trompeta recomana… EL PEQUEÑO TEATRO DE RÉBECCA

1 Gener 2013
0

EL PEQUEÑO TEATRO DE RÉBECCA, Rébecca Dautremer, Editorial Edelvives (2012) –> Un altre joia que us volia acostar avui és aquesta, el petit teatre de la gran Rébecca Dautremer. Per tots és coneguda aquesta fantàstica autora, les seves històries i les seves fantàstiques il·lustracions. I és que a quin amant de la bona il·lustració infantil no se li ha caigut la baba amb el seu Polzet, en Cyrano, l’Alícia, la Babayaga… i tots aquells personatges que ens han fet somiar? Doncs si encara no els coneixes, aquesta és sens dubte l’obra perfecte per descobrir l’obra i els personatges que hi ha darrere de la Rébecca. Tot comença amb un autoretrat en la portada, on és la pròpia autora la que manega els fils de les seves titelles, dels seus propis personatges, que apareixen en aquest petit – gran teatre. És en aquest petit teatre en el que es van enfilant mica en mica, i pàgina a pàgina cadasún dels personatges que han aparegut en les seves obres, i es van unint en un joc drmàtic i visual molt original, el resultat del qual és realment magnífic i espectacular. Aquesta espectacular i original obra és capaç de reunir en les seves planes, un total de 100 personatges diferents apareguts en les seves històries, personatges que a través de les planes es van superposant amb els “troquelados”, i van interactuant els uns amb els altres.

Un llibre espectacular, un format diferent i original, un gran recopilatori de personatges que ens han enamorat, ens han fet somiar o simplement ens han fascinat, i és que els límits d’aquesta il·lustradora estan avui dia encara molt amunt, i crec que la gran Rébecca té moltíssim per continuar oferint.Comentaris

Deixa la teva opinió