Jugant a… ALLEHAND

12 Gener 2013
0

Avui us vull portar una altra marca Holandesa, Allehand. Allehand és una marca que des de l’any 1988 es dedica a la fabricació i importació de joguines de fusta. Us explico bé, es tracta d’una empresa distribuïdora a Europa de dues grans marques de joguines de fusta asiàtiques: SanToys (Tailàndia) i Dudu Toys (Xina). També s’encarreguen de la distribució d’una marca de trencaclosques de fusta holandesa anomenada Simplex.

Diguem per tant que tots aquests productes arriben a Europa i en tenen els drets Allehand. Productes sempre de fusta i de qualitat excel·lent que compleixen els requisits necessaris per a que una marca de prestigi a nivell europeu com és Allehand, les distribueixi.

Si a tot plegat, afegim que Allehand també ofereix i té una petita línia de productes propis, que és el que us vull portar avui, us adonareu que es tracta d’una marca molt complerta. Els productes són cases de nines, cuinetes, bressols per a ninos i alguns elements per potenciar el joc simbòlic en els infants. Són poquets però de qualitat.

Us en deixo les imatges, i la setmana vinent u s portaré una de les principals marques que importa Allehand, però això serà la setmana vinent.

 Comentaris

Deixa la teva opinió