Explica'm… TOTS A TAULA!

13 Gener 2013
0

TOTS A TAULA!,  Marc Parrot, Il·l. Eva Armisén, Editorial Lumen (Novembre 2012) –> Avui us porto una espècie de recull estrany, un conte peculiar. Sis històries que s’inicien en un mateix punt de partida, sota la frase Tots a taula!, descobrirem sis personatges i les seves experiències al voltant del menjar.

La taula estarà compartida per l’explorador, la llima, el llepafils, els ràpids, el gourmet  i la dolça. I tots ells i les seves experiències amb el menjar, ens expliquen sensacions, com mengen, allò que els agrada i el que no tant. I tot plegat també ens arriba en forma de cançó, i és que una vegada més en Marc Parrot i l’Eva Armisén s’han unit per fer un àlbum-cd per a nens original, diferent i singular.

El conte permet anar seguint les històries a la vegada que escoltem les cançons, de manera que es converteix en una completa conversa entre autor, il·lustrador, música i lector.Comentaris

Deixa la teva opinió