Jugant a… SANTOYS

19 Gener 2013
0

Com ja us vaig explicar en el post de la setmana anterior, aquesta setmana us porto Santoys, una marca de joguines de fusta Tailandesa de molta qualitat importada a Europa per Allehand. És d’aquelles marques que tenen una gran quantitat de productes d’aquelles que tant m’agraden: joguines per la cuineta de fusta de tota mena (teteres, sucs, gelats, rentadores, neveres, pastissos, fruites, batedores…) són sens dubte els seus productes estrelles; també tenen instruments de fusta; vehicles i cotxets de tota mena; encaixos; jocs de lògica i de figures geomètriques; construccions de fusta…

Una marca que es caracteritza per utilitzar bons productes, tenir bons colors i bons acabats, i a mi personalment em va agradar moltíssim descobrir-la. M’ha estat tan difícil triar entre els seus productes que us en porto un munt d’imatges.Comentaris

Deixa la teva opinió