Explica'm… ENSUEÑOS

20 Gener 2013
0

ENSUEÑOS, Conrad Roset i David Aceituno, Il·l. Conrad Roset, Editorial Lumen (Novembre de 2012) –> Aquest és sens dubte un d’aquells àlbums il·lustrats especials, un d’aquells que no passa desapercebut per ningú, que qualsevol amant de la il·lustració infantil i el món dels contes que el miri sap que és diferent. i perquè en aquesta secció? Doncs bé, perquè en certa manera el llibres és un conjunt d’històries, cada plana és una història diferent, un viatge diferent cap al món dels somnis. Un llibre que transportarà a grans i petits al món dels somnis, els somnis dels seus personatges de conte preferits, d’aquells que no ho són tant. Personatges de contes com el somni nostàlgic de la Mery Poppins o de com la Wendy es va adormir pensant amb en Peter Pan, el que Barbanegre somiava de petit o en que somien les bruixes…  O fins i tot de com és el Noi dels nostres somnis i la Noia dels nostres somnis. Cada somni en doble plana va acompanyat d’unes magnífiques il·lustracions, que acompanyen un text àgil, ple de poesia i original.

Deixeu-vos transportar per aquestes imatges dels somnis que ens ha portat en Conrad Roset, un il·lustrador amb no gaire recorregut en el món de la il·lustració infantil, però amb força prestigi en altres àmbits més adults, com la publicitat o l’animació. Jo sens dubte, no he pogut evitar deixar-me transportar.Comentaris

Deixa la teva opinió