El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ ENDEVINA

25 Gener 2013
0

Avui us porto dos títols d’una col·lecció molt senzilleta, d’aquestes pensades per a nens molt menuts, però que penso que també formen part del conte infantil, i per tant també considero que són molt recomanables. Es traca de la col·lecció endevina, una col·lecció de contes de format quadrat, tapes i planes dures, i amb solapes. Formen part dels primers contes per a nens, pensats per a menuts a partir de 12 mesos. Són contes belgues que han arribat a les nostres contrades de la mà de l’editorial Baula. Pel que fa a l’autora, es tracta d’una il·lustradora que es caracteritza en aquesta col·lecció per les línies gruixudes, els dibuixos senzills i plans i de colors molt vius. Crec que sovint la bellesa d’aquesta mena de contes rau en la seva senzillesa. Us els porto a veure si us agraden per als vostres menuts.

ON ÉS?, Liesbet Slegers, Col·lecció Endevina, Editorial Baula (Setembre 2012) –> Aquest és un conte d’animals amb les seves cries, i a sota de cada solapa podrem trobar la cria de cada animaló.

COM ES MOU? , Liesbet Slegers, Col·lecció Endevina, Editorial Baula (Setembre 2012) –> En la línia del primer conte de la col·lecció, aquesta vegada els animals que hi apareixen, apareixen quiets, i darrere de les solapes ho fan en moviment, tot explicant als infants com es mou cadascun dels animals, utilitzant termes com volar, grimpar, nedar, caminar i saltar.Comentaris

Deixa la teva opinió