Explica'm… ABUELAS DE LA A A LA Z

27 Gener 2013
0

ABUELAS DE LA A A LA Z, Raquel Díaz Reguera, Editorial Lumen (Novembre 2012) –> Aquest és sens dubte un recopilatori d’allò més especial, un d’aquells contes que resulta del tot impossible que et passin desapercebut. Les àvies són persones entranyables, fantàstiques, sorprenents, totes diferents i tots hem viscut moments especials amb elles. D’àvies tothom n’ha conegut moltes, les nostres, les dels amics, dels coneguts, però totes elles diferents. I aquest conte us servirà per descobrir-les a totes, des de l’àvia rebostera, teixidora o aquella que és capaç d’aconseguir-ho tot. Un total de 80 pàgines i 29 àvies diferents, de la A a la Z, de la més habitual, a la més peculiar, i és que d’àvies igual que de persones n’hi ha de moltes menes.

És un conte especial, il·lustrat per la pròpia autora, és dolç, i un regal ideal per a totes aquelles àvies que tenen tanta paciència amb els seus néts, ja siguin grans o petits!

Sin título-1 catálogo de abuelas_Page_35 catálogo de abuelas_Page_06 catálogo de abuelas_Page_21 catálogo de abuelas_Page_26 catálogo de abuelas_Page_32 catálogo de abuelas_Page_09 abuela lunatica secretos jardinera coleccionista reina por cartaComentaris

Deixa la teva opinió