El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ DESTAPA I DESCOBREIX

8 Febrer 2013
0

Aquests dos contes que formen aquesta col·lecció són realment bonics. Es tracta d’una col·lecció molt especial de contes d’animals de coneixements. Però lluny de ser contes que només exposen dades, aquest fa preguntes al lector, i les fa de forma divertida i senzilla. Contes de coneixements pensats per a nens divertits, amb enigmes, solapes, i diferents opcions per escollir. Aquests contes han estat escrits per Nicola Davies que a més de ser una prestigiosa escriptora de contes per a nens, és zoologa, i és per tant, el seu coneixement en aquest Àmbit que li ha permès crear una col·lecció com aquesta. Les il·lustracions de la col·lecció han estat fetes per Marc Boutavant, autor, artista gràfic i il·lustrador infantil que viu a París, i que li dóna a la col·lecció, unes imatges allunyades dels llibres de coneixements clàssics amb il·lustracions més realistes. Les seves il·lustracions, tot i ser molt fidedignes a l’animal que representen, acaba reflectint uns animals molt simpàtics, d’ulls grans i molt expressius.

QUÈ SERÉ QUAN CREIXI?, Nicola Davies, Il·l. Marc Boutavant, Editorial Joventut –> El format d’aquest conte és molt senzill i bonic. Un animal quan neix és un cadell, però com serà quan sigui gran? Aquest llibre, després d’aixecar la solapa us ho mostrarà, per a la pàgina següent explicar-vos-ho amb més detall.

QUI ÉS COM JO?, Nicola Davies, Il·l. Marc Boutavant, Editorial Joventut –> Un cop més el segon títol de la col·lecció ens ofereix un format amb solapes, però aquest és una mica diferent a l’anterior.En una plana plantegen una pregunta o enigma per als nens, quin animal és igual que el que apareix en primer pla, i en l’altre hi donen quatre possible respostes amagades darrere de quatre solapes, i a la pàgina següent s’explica quina és l’opció encertada i perquè.Comentaris

Deixa la teva opinió