Jugant a… PLAYGRO

9 Febrer 2013
0

Avui us porto una nova marca de joguines, es tracta de Playgro, una marca de joguines Australiana de qualitat. Es tracta de joguines que aquesta vegada no són de fusta, sinó més aviat de roba i plàstic de qualitat.

Es tracta d’una de les marques més importants i més grans que ofereix als nadons joguines de qualitat per al seu desenvolupament motriu i intel·lectual. Joguines que pretenen ser de llarga durada, segures i que volen oferir una bona relació qualitat-preu.

Es tracta d’una empresa familiar que va néixer l’any 1992 a Austràlia, i que encara avui, tot i el seu gran creixement, vol continuar sent una empresa familiar tot i distribuir-se a 93 països diferents.

Entre els seus productes més destacables, podem trobar sobretot i bàsicament tota mena de productes per a nadons, i és en això en el que són autèntics especialistes: sonalls, doudous, mantes de jocs, ninos d’activitats, peces per encaixar, contes de roba… Tots els productes amb uns dissenys ben originals i colors llampants, fan d’aquesta una marca que és una autèntica delícia per als més menuts.



Comentaris

Deixa la teva opinió