Ana Ventura

19 Febrer 2013
0

ana_venturaAvui em ve de gust presentar-vos a la il·lustradora portuguesa Ana Ventura. L’Ana va estudiar un títol en Pintura a l’Escola de Belles Arts de Lisboa (2000); però això no va ser suficient per ella. I es va apuntar a un Erasmus que la va dur fins a Brussel·les per fer un curs de Grabat. Il·lustradora polifacètica i multidisciplinar, em va cridar l’atenció el seu peculiar estil. Imatges sense línia, il·lustracions a vegades un xic surrealistes i irreals. Però sens dubte amb una manera de fer molt marcada.

Entre els seus llibres podem destacar “Nove histórias sobre o amor” o “O poço dos segredos”. Malauradament és una il·lustradora que no ha arribat gaire a les nostres contrades, i això fa força complicat que la podeu descobrir.

2 2f plato love segredo1Comentaris

Deixa la teva opinió