Ingela P. Arrhenius

21 Febrer 2013
0

Ingela Arrhenius1Avui us porto una il·lustradora amb un estil que a mi, personalment, em va captivar. És Sueca i es diu Ingela P. Arrhenius, i té un estil molt particular. És una amant  de l’estil i el disseny dels productes, estampats i colors dels anys 50 i 60, i això es nota sens dubte en l’estil de les seves il·lustracions. Viu a Stockholm amb el seu marit i els seus dos fills, treballa com a freelance, i entre tots els seus treballs podem trobar: contes per a nens, il·lustracions per a revistes i portades de llibres.

De la seva feina, però sembla evident que em crida especialment l’atenció els seus contes per als més menuts. El format de conte amb el que treballa és el de contes de format senzill, colorista, planes dures i vocabulari bàsic, alguns abecedaris, i llibres de l’estil de les imatges que us deixo a continuació.

leker lagger-oss 521 614 712 88 134 224 323 422 PixiJulensABC

Però també té molts altres contes que ens narren històries, com els que podeu veure després.

santa1 santa5 santa6 santa9 dsc_1003 dsc_1005 dsc_1010 comptes comptes3 comptes4 black1 black3

I com a curiositat, hi ha un llibre sobre una exposició que va fer l’autora l’any 2010 en que va exposar un centenar de blocs de fusta pintats i personalitzats que representaven diferents personatges de l’imaginari col·lectiu i del món dels contes. I d’aquesta exposició se’n va fer aquest llibre.

121 22 54 32Comentaris

Deixa la teva opinió