El Trompeta recomana… EL PALACIO DEL PÁJARO AZUL

28 Febrer 2013
0

Avui em ve de gust portar-vos un d’aquells contes especials, d’aquells que no saps ben bé com classificar, que són especialment bonics i que requereixen una entrada només per a ells.

EL PALACIO DEL PÁJARO AZUL, Orianne Lallemand, Il·l. Carole Hénaff, Editorial Edelvives (2012) –> Aquest és un conte d’inspiració russa, pel que fa a la tipologia de les seves il·lustracions, tot i que l’autora de les imatges no és d’allà, ha sabut donar-li aquesta sensació de nines d’inspiració russa que li donen a tot l’àlbum un toc molt especial.

Pel que fa a la història, és la història de la Sacha, una jove de gran bellesa que va néixer un bon dia en el cor del Bosc Blau. Però era tan bella com capritxosa. Una història que és un autèntic conte de fades, ja que compleix tots els requisits per a ser-ho: somnis de riquesa, desitjos complerts de manera màgica, el càstig i el perdó.

El format en el que ve l’àlbum és sens dubte el més original, i el que li dóna aquest tret diferencial. Ve dins d’una capsa de nines que reprodueix el palau del conte, i conté els personatges “troquelats” per tal de poder reproduir la història.

Us deixo amb algunes imatges del conte, estic convençuda que us encantarà, la bellesa de les seves il·lustracions, els colors, la màgia de la història…

01 102174_Cub_Palacio.indd palacio pajaro azul 02 03 04 05 06 07Comentaris

Deixa la teva opinió