Jugant a… NICOTOY

2 Març 2013
0

Nicotoy és una marca de joguines Belga que vaig descobrir en el meu viatge en aquell bonic país l’estiu passat, que pertany al grup de joguines Simba, que inclou un munt de marques i entre elles la que us vull acostar avui.

Aquesta marca va néixer l’any 1987 com a marca independent de joguines toves per a nens o més coneguts com a “Soft toys” (peluixos i ninos d’activitats tovets, fets de roba). Va adquirir els drets per distribuir els productes Disney al seu país, Holanda i Luxemburg, i més tard ho faria França. I això va donar-li a la marca renom i prestigi. Tot i que finalment l’any 2006 va ser absorbida per Simba Toys, com una marca més de les seves.

Tot i així Nicotoys conserva les seves peculiaritats i la seva qualitat en els seus productes, i tenen dues gammes ben diferenciades de productes entre els seus peluixos.

Per una banda, trobem la seva gamma de peluixos i joguines tovetes per a nadons. Una gamma amb colors molt més suaus, que està formada per mòbils, sonalls, ninos musicals, peluixos d’activitats…

I per altra banda tenim una gamma de peluixos d’animals molt més realista, on podem trobar peluixos més detallats de diferents animals de la selva, així com els més típics ossets de peluix, gossets, ratetes…

Ara sense més parrafades, us deixo amb alguns dels seus productes.



Comentaris

Deixa la teva opinió