Stephen Gublis

28 Març 2013
0

Avui us porto l’Stephen Gublis, un il·lustrador de contes infantils que no va començar la seva carrera com a tal. Des de que té ús de raó es recorda dibuixant, sempre li ha agradat fer-ho, i els seus pares no n’estaven gaire contents, ja que amb 4 anyets la criatura es dedicava a pintar les parets de la casa. Amb 10 anys ja dibuixava els seus personatges de la televisió preferits.

I quan va ser més grans va estudiar Disseny Gràfic a l’Acadèmia d’Art de Bath (ciutat preciosa per cert del sud oest d’Anglaterra), es va fer freelance i va començar a il·lustrar portades de llibres, revistes, pòsters de diferents artistes… Tot plegat destinat al públic adult.

thebeatlesmarilynmonroedoctorwho

Però amb el temps es va acabar convertint en un autor i il·lustrador de contes infantils, i tinc la sensació que és precisament en aquest àmbit en el que ha trobat el seu autèntic estil. Ha publicat els seus llibres al Regne Unit, Estats Units, Àsia, Europa i Austràlia, i s’ha convertit així en un autor de fama reconeguda arreu del món. Entre els seus contes destaquen Cowgirl Rosie (Orchard Books), Blanche & Rocky (Hodder Children’s Books), i Lily and the Magical Moonbeam (Orchard Books).

cowgirlrosieblancheandrockylilyandthemagicalmoonbeam amominamillionpenguinpenguins11 cowgirlrosiecowgirlsbison4 reindeerreindeers_1 runawaytrain1 zebrazebras_1Comentaris

Deixa la teva opinió