El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ ARCO IRIS

29 Març 2013
0

Avui us porto de nou una col·lecció de dos contes de format quadrat, tapes dures i pensats també per a nens força petits. Només 10 planes que acompanyaran a l’infant a moure’s amb diferents tipus de transport i conèixer els diferents estats climàtics. Tot plegat es pot fer amb textos en rima en castellà, acompanyats d’il·lustracions amb textures, i diferents endevinalles que permetran a l’infant a través d’aquests contes pensar, tocar i gaudir amb les il·lustracions i textos. Uns contes ideals per a ser llegits als més menuts, o bé per a nens que comencen a dominar l’art de la lectura.

El que em va agradar molt d’aquesta col·lecció, és que tot i ser uns contes per a nens molt menuts, les il·lustracions s’allunyen una mica d’aquest estil excessivament infantil que tendim a escollir per a aquest públic, i això li dona als dos contes d’aquesta col·lecció un aire totalment diferent.

SOL Y LLUVIA, Alison Jay, Col·lecció Arco Iris, Editorial Edelvives

POR AIRE Y POR MAR, Alison Jay, Col·lecció Arco Iris, Editorial Edelvives



Comentaris

Deixa la teva opinió