Jugant a… MOMA KIDS

30 Març 2013
0

Avui us porto unes joguines ben curioses. Bé de fet, es tracta de dos llibres-jocs ben originals, creats pel propi Moma (Museu d’Art Modern de Nova York ) i editats per Coco Books.

El primer es tracta de la casa Modern Life que conté tots els elements necessaris per introduir a tots els aspirants a dissenyadors o arquitectes de totes les edats en el món de l’arquitectura. Gràcies a aquest joc aprendran nocions bàsiques de distribució de l’espai i coneixeran els diferents materials i línies que conformen una casa actual. Amb aquest llibre-joc crearan la seva pròpia casa amb més de 50 elements arquitectònics diferents: 6 parets reversibles, 6 terres diferents, 8 mobles reversibles de cartró i 13 vinils que es poden posar i treure amb llums i diferents accessoris. A més és un joc molt pràctic que es guarda en una capsa compacta.

moma-cover_500 moma-casa-Elementos_450 16168moma-opciones-2_-350

El segon del llibres-joc és la família modern-life, una família molt moderna i actual amb moltes possibilitats per poder-la modificar amb 150 vinils diferents. La capsa conté diferents personatges de cartró: 2 adults, 3 nens, un gat, un gos i la seva caseta.

FAMILIA-MODERN-COVER-380 momafamili-nens-i-vestits--800 moma-family-adultos-hom-1--800 moma-family-nens-sols-280 Ropa-adulto-4-800

En definitiva em semblen unes alternatives de joc curioses i diferents que m’ha vingut de gust portar-vos.Comentaris

Deixa la teva opinió