El Trompeta a Món Llibre 2013

21 Abril 2013
0

Com ja acostuma a se un habitual per aquestres dates, el Trompeta es mou molt en l’àmbit de la literatura infantil, i és que entorn Sant Jordi es realitzen un munt d’actes interessants. Un d’ells, Món Llibre, el Sant Jordi pels més petits, i com cada any em vaig animar a anar-hi. Respecte a altres anys, la distribució dels espais va canviar, el lloc on estaven els contes de les diferents editorials, l’exposició dels joves il·lustradors… Diversos espais van modificar la seva ubicació. Una de les novetats, o com a mínim, a mi m’ho va semblar, va ser un espai dedicat als Llibres multimèdia, on els nens podien remanar i tocar i provar les diferents aplicacions d’alguns dels seus contes preferits.

De totes maneres, no sé si va ser la meva percepció o el fet d’anar-hi en diumenge però vaig tenir la sensació que era més petit que altres anys. De totes maneres, em va semblar una gran festa per als més menuts, una d’aquelles festes per gaudir amb tota la família.

Us deixo amb algunes fotos que vaig fer.Comentaris

Deixa la teva opinió