El Sant Jordi de l'Elefant Trompeta

25 Abril 2013
0

Com cada any no em vaig perdre pel dia de Sant Jordi un dels meus actes preferits per no dir el meu preferit. Vaig poder anar a la trobada d’il·lustradors de Gràcia, i vaig poder veure i viure una mica l’ambient que s’hi respirava. La veritat és que hi havia moltíssima gent, un munt de nens esperant que els il·lustressin els seus contes, il·lustradors molt enfeinats, i molt complicat accedir a ells.

Al matí varen ser-hi en Pau Estrada, la Mercè Galí, el Gustavo Roldán, l’Òscar Julve i la Lucia Serrano. A la tarda estava molt més ple d’il·lustradors, hi eren el Ramón París, la Núria Giralt, l’Anna Llenas, La Maria Espluga i la Carme Soler vendrell. A més repetien del matí l’Òscar Julve, la Lucia Serrano i en Gustavo Roldán.

Us deixo amb algunes imatges que vaig poder fer, no són tan bones com en d’altres anys, i és que realment va ser molt complicat accedir-hi.

Però la passejada del Trompeta per Sant Jordi no va acabar a la trobada d’il·lustradors. Bé, de fet hi va començar. Continuant amb la meva passejada, vaig poder veure a l’escriptor de literatura infantil, pedagog i mestre Jaume Cela. Sens dubte, un dels il·lustres catalans vius en el món de l’Educació. També vaig poder veure la Cristina Sardà, autora i il·lustradora de la simpàtica vaca Plis-Plau. I un dels membres de Vivim del cuento signant la seva recent estrenada col·lecció de contes. Tots ells els vaig poder veure a Rambla Catalunya, però no em pregunteu ben bé a on, ja que no ho tinc clar del tot.

CIMG4439 CIMG4441Comentaris

Deixa la teva opinió