Explica'm… RONDALLES DE VERDAGUER

12 Maig 2013
0

RONDALLES DE VERDAGUER, Adap. Andreu Bosch i Rodoreda, Anna Obiols, Il·l. Subi, Editorial La Galera (2002) –> Aquesta és sens dubte una petita gran troballa que vaig fer a La Central del Raval l’altre dia. I és que tafanejant llibres, vaig trobar aquest àlbum que em va semblar una petita joia, i només per dos euros. Doncs cap a la caixa i cap a casa que va venir amb mi. Aquest és un recull de cinc de les rondalles que va escriure Verdaguer, i que van ser publicades l’any 1905, després de la seva mort.

I és que de Verdaguer se’n saben moltes coses, el que potser no coneixem és que va ser un gran viatger i que arreu on anava, demanava a les gents de tot Catalunya que li expliquessin les històries i llegendes dels indrets on passava. És d’aquestes històries que neix aquest llibre, i avui aquesta edició és d’allò més especial. Il·lustrada per en Subi transmet una dolçor i una tendresa a les històries sorprenent.

A mi em va enamorar, si teniu l’oportunitat de veure’l, feu-li un cop d’ull i si el voleu comprar ja ho sabeu. Crec que val molt la pena.

9788424634179Comentaris

Deixa la teva opinió