Els racons de… PETIT PETIT

14 Maig 2013
0

Avui us porto un nou racó de Gràcia, es tracta d’una nova jogueteria anomenada Petit, Petit. Es troba al Carrer Torrent de l’Olla 36. De la botiga us en puc dir que tenen una àmplia però acurada selecció de joguines de fusta, joguines científiques, joguines didàctiques, i les joguines creatives més modernes. Tenen cura del disseny d’allò que ofereixen, procuren que estiguin fetes amb materials reciclats i/o ecològics.

Tenen bicicletes de fusta, jocs de construcció, kits de manualitats, i també un petit racó dedicat a l’àlbum infantil i a la roba més xula per als més menuts.

El seu horari és:

De dimarts a dissabte de 10 a 14h i de16 a 20:30h

Dilluns tancat

Jo us animo a passar-vos-hi, segur que us agrada!

Petit-petit-1 Petit-petit-2 Petit-petit-3Comentaris

Deixa la teva opinió