El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ CAVALL ZOO. ON VISC?

17 Maig 2013
0

Aquesta és la darrera de les tres sèries d’aquesta col·lecció Cavall Zoo, que us he anat portant durant aquestes setmanes. Avui us porto la sèrie On visc? pensada per a nens de 5 anys que ja comencen a tenir cert domini lector. Aquests contes aquesta vegada ens portaran també un animal, però no per parlar-nos estricament de com és, sinó per ajudar-nos a descobrir l’indret on viu. Si per a nens de tres anys parlàvem d’animals domèstics, pel de 4 ens varem endinsar en el món dels animals de granja; amb els de cinc, els animals que ens presenta la col·lecció són animals salvatges. El perquè d’aquest ordre a l’hora d’escollir els animals és ben senzill. I és que ens porta des del que és més proper per als nens com ho pot ser el periquito de la seva tieta, el gos de l’àvia o el gat del veí; passant pels animals de granja, fins als animals salvatges que els són més llunyans i més difícils per tant de conèixer per als més grandets. Es tracta d’un simple tema d’aprenentatges propers, si més no, aquesta es la conclusió que n0he extret jo.

En relació a aquesta sèrie, us puc dir que sens dubte són els contes més complerts, ja que la informació que proporcionen és més extensa, els textos més llargs i ens dóna força més informació complementària. Aquesta col·lecció és ideal per tal d’introduir als infants en el món de la lectura, i fer-ho a través del món dels animals resulta molt profitós, ja que la majoria de nens senten curiositat i interès pel món animal.

Aquesta sèrie canvia l’il·lustrador per portar-nos a un il·lustrador que no coneixia i que m’ha sorprès molt positivament, es tracta d’en Jordi Sales, que ha estat capaç en aquests contes de dotar a cadascún dels seus animals de personalitat pròpia i d’uns trets molt característics. Personalment em va encantar el seu estil.

Així que de nou, us deixo amb els diferents títols de la col·lecció.

EL PINGÜÍ, Montse Ganges, Il·l. Jordi Sales, Col·l. Cavall Zoo, Sèrie On visc?, Editorial Combel

pingüí

EL TIGRE, Montse Ganges, Il·l. Jordi Sales, Col·l. Cavall Zoo, Sèrie On visc?, Editorial Combel

tigre

EL DOFÍ, Montse Ganges, Il·l. Jordi Sales, Col·l. Cavall Zoo, Sèrie On visc?, Editorial Combel

dofi

EL COCODRIL, Montse Ganges, Il·l. Jordi Sales, Col·l. Cavall Zoo, Sèrie On visc?, Editorial Combel

cocodrilComentaris

Deixa la teva opinió