FRÉDÉRIQUE BERTRAND

20 Maig 2013
0

Avui us vull presentar a una il·lustradora francesa, la Fréderique Bertrnad. Ella va néixer l’any 1969 al municipi francès d’Épinal. Es va graduar a l’Escola de Belles Arts l’any 1993 i des d’aleshores es dedica al món de la il·lustració. Actualment viu i treballa a Nancy, des d’on les seves obres han traspassat fronteres i han estat traduïdes a un munt d’idiomes. Ha treballat no només en il·lustració infantil, sinó que també en premsa internacional i en el món de l’animació.

Jo la vaig descobrir amb el seu conte Nueva York en pijamarama, un retorn a una època retro amb unes il·lustracions i un estil que empren una antiga tècnica cinematogràfica francesa anomenada ombro-cinema.  És a través d’aquest conte, que em va cridar l’atenció el seu treball, i quan la vaig descobrir una miqueta més em vaig adonar que té un estil un xic retro, colorista, i senzill. Les cares dels seus personatges són molt expressives, i em va semblar une sil tot i que amb un xic punt retro, actualitzat i ben treballat.

És per això que us l’he portada avui, i que us vull deixar una petita mostra del seu treball.

20_pyja1 20_pyja11 26_pierre 26_pierre3 41_mauvais 43_armadillos 44_choco3 51_petitsheritages 51_ph2 52_nino 52_nino1 53_pm1 55_casse-pipe-jaune---site 55_couvlunaparc---siteComentaris

Deixa la teva opinió