El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ LLIBRES PER JUGAR

24 Maig 2013
0

Avui us porto una col·lecció que ja fa força temps que vaig veure però que em va semblar força entretinguda i didàctica, es tracta de la Col·lecció Lllibres per Jugar publicat per Vox i que tenen per objectiu consolidar en els infants diversos aprenentatges relacionats amb la llengua, així els infants milloraran el seu anglès, aprendran refranys, embarbussaments, endevinalles. Cada llibre joc tria un d’aquests elements que us he anomenat, i els aprenentatges es duran a terme a través d’un llibre-conte molt atractiu, visual i divertit per als infants i un joc: que pot ser el penjat, un joc de taula, unes fitxes… Sigui com sigui, es tracta d’una col·lecció didàctica, il·lustrada per la magnífica Màriam Ben-Arab que proposa als nens una alternativa a l’hora d’aprendre. Ara u deixo amb les sinopsi fetes per la pròpia editorial, que són molt complertes i que de ben segur us resoldran un munt de dubtes.

PLAY WITH ENGLISH (CATALÀ), VVAA, Editorial Vox –> Estoig amb un llibre i un joc del penjat, per a aprendre i consolidar el vocabulari en anglès d’una manera lúdica. Una selecció molt variada de propostes lúdiques EN ANGLÈS que permeten descobrir nou vocabulari, jugar amb els significats ocults de les paraules, descobrir refranys i frases fetes en anglès i moltes altres suggerències per a descobrir la llengua anglesa sense parar de somriure. Cada doble pàgina recull les magnífiques il·lustracions a tota pàgina de la Màriam Ben-Arab, que de vegades donen pistes per a resoldre els enigmes plantejats i que en tots els casos permeten mirar, una i altra vegada, un llibre molt divertit. A més, l’estoig inclou una pissarra “velleda” i uns retoladors per a jugar al penjat, aprofitant el nombrós vocabulari en anglès que apareix al llibre.

EMBARBUSSAMENTS, VVAA, Editorial Vox –> Estoig amb un llibre i un joc de taula per aprendre jugant amb els embarbussaments. Una selecció d’embarbussaments, amb diversos graus de dificultat.. Cada pàgina mostra un embarbussament i un dibuix relacionat, replet de detalls que permeten gaudir del llibre moltes vegades. A més, l’estoig inclou un taulell (acompanyat de fitxes “troquelades” i dos daus) amb el joc de les serps i les escales, en el que grans i petits avançaran o retrocediran en el seu recorregut en funció de l’habilitat per repetir sense equivocar-se els diversos embarbussaments que apareixen al llibre.

ENDEVINALLES PER JUGAR, VVAA, Editorial Vox –> Un llibre per jugar i un joc per aprendre! Una divertida selecció d’endevinalles plenes d’enginy per a que els més petits juguin i aprenguin al mateix temps. Les magnífiques il·lustracions de la Màriam Ben-Arab dibuixen de meravella les diverses endevinalles i introdueixen pinzellades d’humor, petits detalls i tocs curiosos, per poder mirar les pàgines moltes vegades i trobar-hi sempre coses noves. El llibre es presenta en una caixa amb 22 fitxes “troquelades”, per a jugar a descobrir el significat de l’endevinalla.

REFRANYS PER JUGAR, VVAA, Editorial Vox –> Un llibre per jugar i un joc per aprendre! Una selecció de refranys de totes les temàtiques per familiaritzar els més petits amb amb aquestes joies de la saviesa popular. Les magnífiques il·lustracions de la Màriam Ben-Arab dibuixen de meravella els diversos refranys i introdueixen pinzellades d’humor, petits detalls i tocs curiosos, per a poder observar les pàgines moltes vegades trobant-hi sempre alguna cosa nova. El llibre es presenta en una caixa amb 22 fitxes “troquelades”, per a jugar a endevinar el significat i, sobre tot, per a crear originals variacions a partir dels refranys existents.Comentaris

Deixa la teva opinió