Explica'm… RONDALLES DE GRIMM

26 Maig 2013
0

RONDALLES DE GRIMM, Jacob i Wilhelm Grimm, Trad. Carles Riba, Il·l. Arthur Rackham (2013) –> Sé que reculls de contes dels germans Grimm us n’he portat un munt, i és que aquests famosos germans recopiladors de contes han estat els recopiladors per excel·lència, i de les seves obres se n’han extret un munt de versions, i a la vegada recopilacions. Però perquè us porto aquesta? Suposo que és el que us deveu estar preguntant. Doncs bé, la resposta és ben senzilla perquè aquesta és la 1a edició especial commemorativa que s’ha publicat d’aquests contes de Grimm publicats per primera vegada l’Abril de l’any 1935. Aquesta edició i la seva original va ser il·lustrada pel gran Arthur Rackham un dels artistes anglesos de l’edat d’or de la il·lustració infantil. Un dels clàssics entre els clàssics. Les seves versions de clàssics com la Ventafocs o la Blancaneus han arribat arreu del món.

I què dir-vos d’aquesta edició especial? Que tenir-la a la vostra prestatgeria és essencial pels grans amants de la literatura infantil de tots els temps. Que és una obra d’art i que podeu trobar els clàssics de sempre com: la Ventafocs, la Blancaneu, El llop i els set cabrits, la Bella Dorment… I d’latres menys coneguts com: El Rei de la muntanya d’or, La guida eixerida, La reina de les abelles…

A més el llibre compta amb algunes làmines a color d’algunes de les il·lustracions més importnats de Rackham.

Una autèntica delícia, de la que val molt la pena gaudir.

3987 3987img1 Rackham-Falada 3987img10 RackGr 3987img2 3987img14 3987img3 3987img5 3987img4 3987img6 3987img8 3987img7 3987img9Comentaris

Deixa la teva opinió