Jugant a… SCOTCHI

22 Juny 2013
0

Scotchi és una marca de joguines educatives creades per un equip d’experts que porten més de 15 anys treballant en el món de la indústria de les joguines i dels infants. Aquesta mena de jocs estan fets per desenvolupar i fer créixer els coneixements dels infants en diferents aspectes del món que els envolta.

Una manera original i divertida d’anar introduint als infants en els primers conceptes. Es tracta de jocs per a nens a partir de 18 mesos consistents en diferents làmines i diferents elements que s’enganxen en cadascuna d’aquestes làmines amb un sistema d’imants que els hi permeten als infants col·locar els elements necessaris.

A partir d’aquests joc els nens aprendran els colors, les formes, les lletres, els animals de granja, els oficis, els aliments, els transports…

Us deixo amb unes quantes imatges d’aquests productes per tal que entengueu una mica més em què consisteixen els jocs de Scotchi.Comentaris

Deixa la teva opinió